Farsdagspresenter

Ska det bli en slips, en slipsnål, en pullover eller kanske ett lottpaket i år.. eller passar det bättre med en blomma och ett presentkort på Dressman? Kanske är det såhär som tankegångarna ser ut för många kring farsdag – det tänkte vi ändra på.
Farsdagspresent
De presenter vi nämnde här ovanför var ju i någon mening rätt så stereotypa och klassiska för vad man traditionellt brukar ge sin far när det är dags för farsdag i början av november. Nu tänkte vi därför tipsa om lite ”roligare” presenter som kanske kan få fram det där överraskningsmomentet som man gärna vill att presenter ska ha.

Magisk vinhållare

Magisk vinhållare är en vinhållare som inte bara håller ditt vin, den gör det på magiskt sätt! Skämt åsido, men vinhållaren är konstruerad på så sätt att vinflaskan ser ut att hänga rakt ut i luften. Detta blir framförallt en rätt cool inredningsdetalj med tanke på att en vinhållare som bara kan hålla en flaska annars kanske inte är så supereffektiv.

Smartswipe

Är din far en person som tycker om att handla på nätet så har vi här en riktigt smart grej som kallas för Smartswipe. Kortfattat så är det en kreditkortsläsare som du kopplar in i datorn och sen går du in på e-handeln där du ska handla något och så drar du ditt kort – precis som i vilken vanlig fysisk shop som helst.

Det fina med detta är att du dels slipper att någonsin behöva skriva in dina kreditkortsuppgifter när du ska handla, igen. Och dels så är det också ett säkrare alternativ eftersom Smartswipe säkrar datorns uppgifter genom att skydda känslig information när du drar ditt kort via din enhet. En perfekt farsdagspresent om du har en far som tycker om att shoppa – eller tycker det är krångligt att hålla på och skriva in alla uppgifter jämt och ständigt.

 

Comments are closed.