Odds online

betting odds sport

För femtio år sedan fanns inte oddsspel i Sverige. De enda gångerna vi kom  i kontakt med det var vid resor utomlands och kanske speciellt i England. Sedan infördes Oddset och vi kunde spela en eller flera fotbollsmatcher och ibland andra sporter. Med internet började tidigt de brittiska vadslagningsbolagen att satsa på den svenska marknaden och inom några år hade odds-spelandet tagit ordentlig fart.

En hel del av de svenska spelarna hänger fortfarande kvar vid de brittiska spelbolagen och framförallt Svenska Spel med de fåtal spelformer de erbjuder. Idag är det dock många fler aktörer som erbjuder odds, ofta med mycket bättre villkor. Fast det här gör det också svårt för dig som spelare att få överblick och hitta sajterna med de bästa oddsen och de roligaste spelformerna.

Men det här har blivit mycket lättare. Det finns nu svenska sajter med experter som granskar oddsen, till exempel Tippat.se. De undersöker dagligen vilka bolag som ger bonusar och andra belöningar till de trogna spelarna. Som en extra service får du råd och tips hur du spelar smart för att göra så stora vinster som möjligt. Genom att besöka en sådan sajt kan du enkelt hålla koll på var oddsen är bäst och dessutom och få veta vilka spelbolag som det varnas för eller till och med är svartlistade.

Comments are closed.