Presenttips

Presenter kan som bekant både vara lätta och svåra att ge bort, ja kanske inte att ge bort, men att köpa. Därför kommer här tips på några presenter som nästan alltid går hem och även på några som går lite utanför boxen och som kanske också är lite roligare.

Present till pappa

Ska man köpa present till pappa, antingen till jul eller födelsedag, eller fars dag för den delen, kan man alltid satsa på säkra kort som en flaska whisky eller en slips. Dock kan det ju vara lite roligt att ge bort något annat som är lite mer genomtänkt. Ett bra alternativ kan därför vara en upplevelse av något slag där du och pappa gör något tillsammans.

Present till mamma

Även till mamma finns det så klart klassiker som alltid funkar, som till exempel ett skönhetsset eller ett halsband. Dock kan man ju göra det lite roligare och varför inte då bjuda mamma på en massage eller en eftermiddag på ett härligt spa.

Present till hela familjen

Som sagt är det roligt att göra saker tillsammans. Ett bra tips är därför att ge bort en present till hela familjen, som till exempel ett biobesök för hela familjen, en upplevelse som till exempel en ballongflygning eller om man har resurserna, en resa till något härligt ställe.

Comments are closed.